Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden.🧠

Wil jij als bedrijf beter scoren in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines? Schakel dan de hulp in van échte SEO specialisten en besteed je zoekmachine optimalisatie uit! Het laagdrempelige online marketing bureau HiRank, helpt je graag om jouw website organisch beter vindbaar te maken. Zo zorgen we ervoor dat je website beter scoort in Google, waardoor je bedrijf beter vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Wil je meer weten over SEO en hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder.

Doe een gratis SEO check voor jouw Website!

  Wat is SEO en hoe werkt het nou precies?

  Wellicht ben je enigszins al bekend met SEO, maar mocht het totaal nieuw voor je zijn: SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hieronder vallen alle processen die ervoor zorgen dat de organische vindbaarheid van een website worden verbeterd. De organische vindbaarheid is niets minder dan de gratis vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Deze vind je direct onder de betaalde resultaten in de SERP (zoekresultaten pagina), oftewel advertenties. Organische zoekresultaten worden vaak als relevanter aanschouwt, gezien deze zoekresultaten ranken o.b.v. de kwaliteit van hun content. Deze content sluit naar alle waarschijnlijkheid, het beste aan op de uitgevoerde zoekopdracht.

  Binnen een SEO strategie zijn er 3 verschillende fundamenten waarop je een website kunt optimaliseren:

  Technische SEO

  Wat is de indexeerbaarheid van een website en kan de website op een juiste manier gecrawld worden? Of hoe is het gesteld met de meta-tags en sitemap. Dit zijn allemaal onderwerpen waar wij meer op inzoomen tijdens de technische optimalisatie van jouw website.

  On Page SEO

  Wat is de inhoud van jouw website? En welke boodschap en relevante zoektermen staan daarin centraal? Met content worden alle beschikbare teksten, afbeeldingen, video’s etc. bedoeld die getoond worden op de website. HiRank onderzoekt welke content geoptimaliseerd moet worden of zelfs nog gecreëerd moet worden. Dit gebeurd op basis van een zoekwoordenonderzoek en bijbehorende strategie.

  Linkbuilding

  Wat is de autoriteit van jouw website URL? Zoekmachines ranken een website ook o.b.v. de autoriteitsscore. Deze score wordt vastgesteld middels verschillende peilers en één van de belangrijkste is het aantal backlinks naar een website. Backlinks zijn kwalitatieve linkjes van andere website, die verwijzen naar jouw eigen website. HiRank heeft hierin een betrouwbaar en breed netwerk opgebouwd.

  Waarom is SEO belangrijk

  Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van een long-term online marketing strategie. In theorie kun je daarmee gratis ranken binnen de zoekresultaten van zoekmachines. Door het beschikken over relevante content en een technisch goed ingerichte website, wordt de inhoud van je website goed opgepikt door andere (relevant voor backlinks), maar ook door zoekmachines. Een zoekmachine als Google is de startplaats voor vele betreft het zoeken naar een product of service. Om jouw doelgroep te bereiken, zit je hier dus op de goede plek.

  De voordelen van SEO voor jouw bedrijf

  • Je zal hoger ranken binnen de zoekresultaten pagina van een zoekmachine
  • Je bent minder geldt kwijt aan advertentie kosten in de zoekmachine
  • Je wordt beter vindbaar op relevante zoektermen
  • Je werkt tegelijkertijd aan een gebruiksvriendelijkere website
  Zoekmachine Optimalisatie

  Testimonials

  Wat onze klanten zeggen over
  SEO uitbesteden.

  Bestaande klanten omschrijven onze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) specialisten als een team dat uitstekend communiceert en altijd streeft naar het afleveren van goed werk.

  Premiumvinyls
  ”Naast SEA staan wij organisch ook op bijna alle gewenste zoekwoorden bovenaan, top prestatie en erg blij mee”
  Robert-Jan

  Eigenaar

  Hicustoms
  ”Door dat wij met auto wrappen utrecht, auto wrappen rotterdam etc goed vindbaar werden in Google zijn wij pas echt gaan groeien”
  Jeremy

  Medewerker, Hicustoms

  Romanas Beauty Palace
  ”Voor ik het wist stond romansbeautypalace.nl met Microblading Rotterdam op nummer 1 en kreeg ik aanvragen binnen voor Microblading”
  Romana

  Eigenaar, Romana's Beauty Palace

  Hofkliniek
  ”Met een bezoekers stijging van meer dan 100% zijn wij enorm tevreden. We kijken uit naar de toekomst samen met HiRank”
  Nora

  Accountmanager, Hofkliniek

  Hoe gaat HiRank te werk | SEO | Zoekmachine Optimalisatie

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, komen we graag meer te weten over het bedrijf en het product of service. Vanuit onze expertise zullen wij uiteraard met voorstellen en ideeën komen, maar ook horen wij graag jouw wensen voor de toekomst. Zo kunnen wij gezamenlijk duidelijke doelstellingen formuleren, zodat wij deze later kunnen doorvertalen in de SEO strategie. Ons doel is jullie ontzorgen, door het uit handen kunnen nemen van dit online marketing kanaal en ervoor te zorgen dat jullie betere resultaten behalen in de SERP.

  SEO traject

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, komen we graag meer te weten over het bedrijf en het product of service. Vanuit onze expertise zullen wij uiteraard met voorstellen en ideeën komen, maar ook horen wij graag jouw wensen voor de toekomst. Zo kunnen wij gezamenlijk duidelijke doelstellingen formuleren, zodat wij deze later kunnen doorvertalen in de SEO strategie. Ons doel is jullie ontzorgen, door het uit handen kunnen nemen van dit online marketing kanaal en ervoor te zorgen dat jullie betere resultaten behalen in de SERP.

  SEO audit

  Naast het in kaart brengen van de zoektermen, wordt de algehele website middels een SEO audit in kaart gebracht. Je kunt het zien als een keuring van je website, waarbij ook alle technische aspecten worden bekeken. Zowel on page als off page SEO factoren worden gecontroleerd, wat een goede basis is voor de strategie. De duur van het uitvoeren van een audit, is geheel afhankelijk van de grootte van de website.

  Vervolgstappen SEO traject

  Nu dat we alles in kaart hebben gebracht, starten wij vaak met de korte termijn optimalisaties. Dit zijn vaak zaken zoals het optimaliseren van content en landingspagina’s. Ons doel is het verbeteren van de vindbaarheid, stimuleren van conversies of het verhogen van de doorklikratio’s vanuit bijv. Google.

  Daarna zullen wij ons focussen op het generen van nieuwe content. Het zoekwoordenonderzoek is hierin leidend en vanuit HiRank kunnen wij het schrijven van nieuwe content geheel van jullie overnemen. Een andere opties is dat jullie zelf content generen, vanuit de input en aanwijzingen gekregen van ons.

  Op de lange termijn is het verhogen van de websiteautoriteit een belangrijk onderdeel. Linkbuilding staat in deze fase centraal. Middels het verkrijgen van zoveel mogelijk relevante en vooral kwalitatieve backlinks, kunnen wij jouw website in de ogen van Google telkens meer autoriteit geven. Backlinks vormen een belangrijke factor in het bepalen van posities in de zoekresultaten. En hoe hoger de kwaliteit en relevantie van die links, hoe meer autoriteit je krijgt.

  Gedurende het hele traject, ben je in nauw contact met een van onze specialisten. Ook ontvang je maandelijks een rapportage, om inzichten te krijgen in de resultaten en de verrichte werkzaamheden.

  Investering SEO traject

  Met de onderstaande SEO pakketten van HiRank maken wij jouw onderneming zichtbaar in de zoekresultaten.

  Basis

  Instap

  €450

  Technische optimalisatie
  Content creatie & optimalisatie
  Krachtige backlinks
  Google Search Console & Analytics implementatie
  Google Mijn Bedrijf optimalisatie
  Rank tracking

  Contact opnemen

  Intensief

  Standaard

  €600


  MEEST GEKOZEN

  Technische optimalisatie
  Content creatie & optimalisatie
  Krachtige backlinks
  Google Search Console & Analytics implementatie
  Google Mijn Bedrijf optimalisatie
  Rank tracking & Maandelijkse rapportage

  Contact opnemen

  Maatwerk

  Op aanvraag

  + €800

  Technische optimalisatie
  Content creatie & optimalisatie
  Krachtige backlinks
  Google Search Console & Analytics implementatie
  Google Mijn Bedrijf optimalisatie
  Rank tracking & Maandelijkse rapportage
  Aantal maandelijkse uren in overleg

  Contact opnemen

  Zoekmachine Optimalisatie verder uitgelegd

  Wil jij nog meer weten over SEO en wat het verschil bijvoorbeeld is met SEA? Wij delen graag onze kennis! Zo weet je nu al meer over On Page SEO (content), linkbuilding en technische SEO, maar is het voor lokale ondernemingen ook interessant om een goed ingericht Google Mijn Bedrijf te hebben. Wij noemen dit ook wel: de lokale SEO booster. Door middel van een Google Mijn Bedrijf pagina worden bedrijven gevonden in de regio waarin het bedrijf zich bevindt. Ook is het mogelijk de bedrijfsgegevens en contactgegevens helder weer te geven waardoor mensen snel en gemakkelijk contact zullen opnemen. Een Google Mijn Bedrijf mag niet ontbreken en is tevens gemakkelijk zelf aan te maken!

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA

  Al eerder noemde we, dat SEO een gratis manier is om vindbaar te zijn binnen de zoekresultaten van zoekmachines. Je hoeft immers geen advertentiekosten te betalen. De investering zit hem vooral in het juist inrichten van je website en het verkrijgen van een goede autoriteit.

  Bij SEA, Search Engine Advertsing, worden er middels advertenties posities ingekocht in de zoekresultaten. Dit is dus een betaalde variant, waarbij je vaak een bepaald bedrag betaald per keer dat er op je advertentie geklikt wordt. Ook wel bekend als CPC, cost-per-click. Vooraf stel je hiervoor een budget in en wanneer je (dag)budget op is, wordt je advertentie niet meer getoond. Terwijl je SEO resultaten altijd blijven staan, tenzij de concurrentie je net te slim af is.

  Zoekmachine Optimalisatie

  SEO lange termijn strategie

  Vaak wordt gezegd dat je voor SEO een lange adem moet hebben en deels klopt dat ook; het is echt een lange termijn doel. Tuurlijk zijn er quick wins te behalen als je focust op zoektermen of een niche met weinig concurrentie, maar na 4 tot 6 maanden kun je eigenlijk pas de eerste effecten doormeten. Als je wijziging aanbrengt of iets nieuws publiceert op je website wat de SEO ten goede komt, kunnen er dagen overheen gaan voordat Google dit opmerkt en vervolgens dus meeneemt in de beoordeling van je website.

  SEA is juist een meer korte termijn strategie en je kunt er zelf meer controle op uitoefenen. Je stelt namelijk precies in op welke zoektermen mensen uitkomen bij jouw advertenties. De focus ligt hier op het zo snel mogelijk binnenhalen van sales, leads of andere doelstellingen. Wel te verstaan in zo min mogelijk tijd, tegen zo min mogelijk kosten. Met SEA kun je in korte tijd veel potentiële klanten naar je website sturen.

  Het kost dan wel wat meer tijd, maar wij zullen altijd adviseren om te investeren in de SEO van je website omdat dit een goede basis is voor je andere online marketing activiteiten. Ook je SEA kan hier dus van profiteren.

  Heb jij nog een SEO vraag? Bekijk onze FAQ!

  Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

  Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website hoog rankt in zoekmachine zoals Google en daarmee realiseer je gratis relevante bezoekers naar je website.

  Hoe werkt Zoekmachine Optimalisatie?

  Zoekmachine optimalisatie “werkt” wanneer je structureel bezig gaat met het doorvoeren van optimalisaties aan je website. Binnen een SEO strategie zijn er 3 verschillende fundamenten waarop je een website kunt optimaliseren: Techniek, Content en Autoriteit d.m.v. Linkbuilding. Een werkende SEO campagne zal zich altijd terugbetalen!

  GROEI

  Ga de uitdaging met ons
  aan, en behaal hogere
  posities in Google.

  Wij hebben de juiste kennis en tools in huis om jouw website online goed te laten scoren.

  We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.