Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

SEA

Google Ads (SEA) uitbesteden.🚀

Bestaande klanten wensten dat zij eerder met HiRank in zee waren gegaan. Onze gecertificeerde Google Adwords specialisten onderzoeken en adviseren waar de meeste conversies te behalen zijn met het minste budget. Zo blijven de experts de campagnes analyseren en optimaliseren.

Google Ads (Google Search)

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Met 'search ads' (Google advertenties) in de zoekmachine van Google kan je snel en gemakkelijk klanten bereiken die opzoek zijn naar jouw product of dienst. In Adwords is het ook mogelijk zelf te onderzoeken wat het zoekvolume is van een woord en wat de kosten zijn om hier op te adverteren. Het wordt gezien als de meest effectieve online advertentie methode.

Google Display marketing

Doormiddel van Display marketing laten wij advertenties terug komen op duizenden websites, video's (bijvoorbeeld youtube) en apps die op het Google netwerk zijn aangesloten. Deze advertenties (banners) worden heel gericht getoond door targeting op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen en/of zoekwoorden.

Google Shopping

Google Shopping is de grote prijsvergelijker voor webshops. Als er naar een product wordt gezocht zie je als eerste de shopping resultaten boven in Google. Doormiddel van een geautomatiseerde productfeed worden jouw producten dagelijks getoond op Google.

Remarketing

Met remarketing brengen wij jouw product of dienst opnieuw onder aandacht van een potentiële klant. Niet iedere website bezoeker zal de eerste keer direct converteren. Door deze bezoeker actief te volgen en deze doormiddel van retargeting banners/advertenties op andere apps/websites opnieuw in contact te brengen met jouw product, vergoot je de kans dat deze bezoeker alsnog converteert.

Merken waarvoor wij werken

Testimonials

Velen gingen jou
voor.

Premiumvinyls
”24/7 aan het werk en bereikbaar voor vragen. Ze helpen je ook door mee te denken over hoe jou webshop beter in de markt te zetten👍🏻”
Robert-Jan

Eigenaar, Premiumvinyls

Proficientgroep
”Fijne communicatie en leveren goede input!”
Rachid

Eigenaar, Proficiëntgroep

Ads uitbesteden

Waar moet je nu starten?
Wij maken een vrijblijvend advies op maat.

De meeste conversies met het minste budget, is de motto van onze gecertificeerde Adwords specialisten.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.