Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

SEA

Google Ads (SEA) uitbesteden.🚀

5,0 ★ ★ ★ ★ ★
5,0 ★ ★ ★ ★ ★

35 Google reviews

SEA staat voor Search Engine Advertising en is gericht op het ontwikkelen, bijwerken en optimaliseren van betaalde advertenties in zoekmachines. Met SEA krijg je de mogelijkheid om snelle resultaten te boeken en waardevolle informatie over jouw doelgroep te verzamelen. Op basis hiervan kun je advertenties optimaliseren, waardoor verschillende doelgroepen advertenties zien die perfect zijn afgestemd op hun behoeften. Geen zorgen, want voor het ontwikkelen van een goede SEA strategie die perfect aansluit bij de bedrijfsdoelstelling kun je terecht bij HiRank!

Het verschil tussen SEA en SEO

Het grootste verschil tussen SEA en SEO werkzaamheden is dat je met SEA bijna direct resultaat ziet. SEO is gericht op het optimaliseren van de website en levert op de lange termijn resultaten op. SEA heeft daarentegen te maken met het ontwikkelen en optimaliseren van betaalde advertenties, die na goedkeuring direct zichtbaar zijn voor gebruikers. De betaalde advertenties worden bovenaan zoekmachines getoond en worden onderverdeeld in drie categorieën: tekstadvertenties, shopping advertenties en display advertenties.

Tekstadvertenties voor alle soorten websites

Tekstadvertenties zijn advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Deze advertenties verwijzen vaak naar de homepagina of een landingspagina die ontworpen is om de bezoeker te overtuigen. De advertenties worden gekoppeld aan specifieke zoektermen, zodat gebruikers van de zoekmachine jouw website als eerste vinden als zij deze zoektermen invoeren.

Shopping advertenties voor online verkopers

Shopping advertenties zijn perfect voor online verkopers. Je krijgt met dit soort advertenties namelijk de mogelijkheid om afbeeldingen te tonen. Google biedt bovendien de optie om een betaalknop aan de advertenties toe te voegen, waardoor gebruikers de zoekmachine niet hoeven te verlaten om jouw producten of diensten te kopen.

Display advertenties op verschillende kanalen

Display advertenties zijn advertenties die je bijvoorbeeld op YouTube ziet als tussentijdse reclame in een video. Met display advertenties is het ook mogelijk om je website te promoten op andere website en bijvoorbeeld in apps op mobiele apparaten en tablets. Onze marketeers zoeken graag voor jou uit wat voor soort advertentie het beste resultaat oplevert.

Google Ads

De verschillende onderdelen van SEA

SEA bestaat niet alleen uit het maken van mooie en pakkende advertenties. Om erachter te komen hoe de advertenties gemaakt moeten worden, is het belangrijk om het online zoekgedrag van jouw doelgroep te analyseren. Vervolgens kun je aan de slag met het samenstellen van een lijst met zoekwoorden en het uitschrijven van de SEA strategie. Hierna implementeer je de strategie en krijg je de kans om resultaten te monitoren. Door advertenties op basis van actuele statistieken te optimaliseren, is het mogelijk om binnen een zeer korte periode veel leads binnen te halen of de verkoopcijfers een boost te geven. 

Marketing Bureau

De voordelen van zoekmachine adverteren

Dit zijn de grootste voordelen van zoekmachine adverteren op een rij:

 • Betaalde advertenties leven direct resultaat op
 • Je betaald per klik bij zoekmachine adverteren
 • Het is mogelijk om de advertenties te upgraden met ad extensies
 • Je kunt meerdere advertenties voor verschillende doelgroepen inschakelen
 • SEA maakt inzichtelijk welke zoekwoorden écht potentie hebben

SEA activiteiten zijn ook waardevol voor de SEO werkzaamheden die uitvoert. Met SEA is het namelijk mogelijk om te experimenteren met verschillende zoektermen. De input uit deze advertenties kun je gebruiken om de content op jouw website te verbeteren. Met het uitbesteden van SEA sla je dus twee vliegen in één klap: je boekt direct resultaat door de betaalde advertenties en je krijgt de mogelijkheid om de bestaande content te verbeteren.

Websiteanalyse aanvragen

Ben je benieuwd hoe jouw website of de online marketing voor jouw bedrijf ervoor staat? En wil je achterhalen welke verbeterpunten jullie kunnen doorvoeren? Vraag dan direct een websiteanalyse aan bij HiRank en zet vandaag de eerste stap naar een goede website die wél zorgt voor online groei. Wij geven graag advies op maat, zodat we samen kunnen kijken hoe we de resultaten van de online marketing kanalen nog effectiever kunnen inzetten. 

  Deze merken en ondernemingen gingen je al voor!

  GOOGLE RECENSIES

  ★ ★ ★ ★ ★

  Wat onze klanten zeggen over
  SEA uitbesteden

  Premiumvinyls
  ”24/7 aan het werk en bereikbaar voor vragen. Ze helpen je ook door mee te denken over hoe jou webshop beter in de markt te zetten??”
  Robert-Jan

  Eigenaar, Premiumvinyls

  DentalTeamTurkey
  ”Perfecte samenwerking top service.
  De contact loop goed altijd bereikbaar en overal hebben ze een oplossing voor. Zeer tevreden met ze”
  Gulperi

  Eigenaar, Dentalteamturkey

  Proficientgroep
  ”Fijne communicatie en leveren goede input!”
  Rachid

  Eigenaar, Proficiëntgroep

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

   Ga de uitdaging met ons aan! 

   Het uitbesteden van SEA werkzaamheden kan ervoor zorgen dat je snel meer leads binnenhaalt en daardoor meer omzet genereert. Je betaalt per klik waardoor je nooit te veel betaald voor zoekmachine adverteren. Hoe de perfecte SEA strategie er voor jou uitziet is afhankelijk van wat jij aanbiedt, wie jouw doelgroep is en wat de bedrijfsdoelen zijn. De marketing professionals van HiRank weten als geen ander hoe zij een effectieve SEA strategie voor jouw bedrijf moeten ontwikkelen. Neem daarom nu contact met ons op en start vandaag met het verbeteren van jouw SEA strategie.

   We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.