Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

Webdevelopment

Website laten maken

5,0 ★ ★ ★ ★ ★
5,0 ★ ★ ★ ★ ★

35 Google reviews

Bij het aanbieden van diensten of het opstarten van een blog is het bouwen van een website één van de eerste stappen die je als ondernemer zet. Het idee is er, maar de realisatie kan een uitdaging zijn. Niet als je de site laat ontwerpen door de developers van HiRank. Afhankelijk van jouw doelen met de site gaan onze experts aan de slag met het visueel maken van jouw ideeën. Zo zorgen wij er samen voor dat je een sterke fundering legt waar je op kunt bouwen tijdens het bevorderen van de groei van jouw bedrijf.

Een website laten maken is maatwerk

Het laten maken van een website is maatwerk. Geen ondernemer of site-eigenaar heeft namelijk precies dezelfde doelstelling. Wil je bijvoorbeeld een site laten maken waar je ook producten op kunt verkopen, dan moeten er systemen gekoppeld worden. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om veilige betalingen via jouw website te garanderen.  Tijdens een kennismakingsgesprek krijg jij alle ruimte om jouw verwachtingen van de site uit te spreken.

Denk bijvoorbeeld na over welk doel je hebt en op welke manier de website jou kan helpen met het behalen van deze doelen. Wil je bijvoorbeeld dat mensen direct een aankoop doen op jouw site of is het de bedoeling dat mensen direct contact met jou kunnen opnemen via de website. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Bij HiRank zorgen wij ervoor dat de uitstraling van de site overeenkomt met de huisstijl, aanzet tot actie en bovenal een eigentijdse en logische structuur heeft.

Koppelingen met verschillende systemen

Heb je al een website in beheer maar is de website toe aan vernieuwing? De sites van HiRank kunnen worden gekoppeld aan systemen die je op dit moment al gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het CRM-systeem en de betaalprovider waar je gebruik van maakt. Het is ook mogelijk om een koppeling met je social media kanalen te maken. Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt de optie bieden om je pagina’s vanaf de site te volgen of je toont een overzicht van je feed op de website. Onze experts kijken graag eerst naar de bestaande website om volledig advies te kunnen geven over verbeterpunten, om vervolgens samen met jou aan de slag te gaan met de uitwerking.  

Kies uit verschillende CMS systemen

Waarom anderen voor ons kiezen? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het werken met verschillende CMS systemen. Dit maakt het voor veel mensen makkelijker om de website te beheren, omdat ze kunnen doorwerken met een systeem dat zij al kennen.  Dit zijn de CMS systemen waar wij mee werken. Het is hiernaast mogelijk om een volledig custom CMS systeem te laten maken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  • WordPress
  • Shopify
  • Lightspeed
  • WooCommerce
  • Magento
  • etc

Een veilige website met een stevige basis

Een veilige website is essentieel voor het behouden van een goed imago. Als mensen gegevens met jou delen dan willen ze namelijk dat deze gegevens veilig bij jou zijn. Daarom zorgen wij altijd voor een technisch goede website die veilig is voor site-eigenaren én gebruikers. Over die technische kant van de website hoef jij je geen zorgen te maken.

Wij zorgen er namelijk voor dat de website eenvoudig zelf beheerd kan worden, zodat jij verder kunt bouwen op de basis die wij voor je hebben gelegd. Heb je na het bouwen iemand nodig die je helpt bij het ontwikkelen van ijzersterke content of advertenties? Dan staat het team van HiRank ook graag voor je klaar.

Merken waarvoor wij werken

GOOGLE RECENSIES

★ ★ ★ ★ ★

Wat onze klanten zeggen over
hun nieuwe website

Sanaderm
”Erg blij met de nieuwe website van Salon SanaDerm. Makkelijk contact via de mail of Whatsapp.”
Jorien

Medewerker, Sanaderm

Proficientgroep
”Fijne communicatie en leveren goede input!.”
Rachid

Eigenaar, Proficientgroep

Parfum For You
”Super blij met de nieuwe Webshop!”
Cees

Eigenaar, Parfum For You

Zina's Bakery
”Door Hirank de website van Zina’s Bakery laten maken en wauw wat ben ik er blij mee! Super tevreden met het de communicatie vanaf het eerste contact, gedurende het proces en het online gaan. Martijn kwam met goede suggesties en heeft mijn visie perfect tot leven laten komen in de website. Zeker een aanrader!”
Gezina

Eigenaar, Zina's Bakery

Vlees Kopen
”Wij hebben onze website laten bouwen door Hirank. Wat een fijne samenwerking was het! Komen met eigen ideeën en input. Wij hopen nog jaren te mogen samenwerken met Hirank!”
Elise

Eigenaar, Vlees Kopen

Ninety 85
”Het was en is een fijne samenwerking.
Altijd beschikbaar meedenkend en eerlijk advies.

Hirank is Zeker een aanrader Ninety85 is tevreden in onze samenwerking uitkijkend naar verdere projecten!”

Ashwin

Accountmanager, Ninety 85

DE BESTE WEBSITE

De mooiste en
krachtigste website?

Kortom: het laten bouwen van een website is altijd een goed idee. Of je nu een site wilt laten maken waar producten op verkocht kunnen worden of op zoek bent naar een blog die een #1 ranking verdiend: bij HiRank denken wij met je mee. Benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf of merk naar een hoger niveau kunnen tillen? Laat ons weten wanneer wij het beste contact met je op kunnen nemen voor een vrijblijvend gesprek over het laten maken van jouw nieuwe website.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.