Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

SOCIAL MEDIA

Social Media uitbesteden. 👑

Onze Social Media experts helpen jou op de volgende platforms:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Twitter
  • TikTok

Social media uitbesteden bij HiRank. Bij bestaande klanten staan wij bekend als een creatief bureau dat mee denkt en zorgt voor doeltreffende social media strategieën.

Ads Advertising

Op social media adverteren kan super gericht, maar het is wel belangrijk goed te onderzoeken wie je doelgroep is en op welk social media platform (Facebook/Instagram/LinkedIn) zij zich bevinden. Voor dat wij de campagnes in kunnen richten bespreken wij wat de doelen zijn en wat het budget is. Wij blijven gedurende de campagne adviseren, inspelen op nieuwe kansen en nemen je mee in de resultaten doormiddel van een rapportage. Op deze manier wordt advertentiebudget nooit verkeerd ingezet en behalen wij met het minste budget de meeste conversies

Retargeting Campagne

Met remarketing brengen wij jouw product of dienst opnieuw onder aandacht van een potentiële klant. Niet iedere website bezoeker zal de eerste keer direct converteren. Door deze bezoeker actief te volgen en deze doormiddel van retargeting banners/advertenties op andere websites en social media kanalen opnieuw in contact te brengen met jouw product, vergoot je de kans dat deze bezoeker alsnog converteert.

Influencer Marketing

Wij hebben een sterk en groot eigen netwerk met influencers. Op deze manier zitten wij direct bij de bron. Dit zorgt voor korte lijnen en scherpe prijzen. Anders kunnen de kosten voor een samenwerking snel oplopen. Ook bij Influencer marketing kijken wij welke het meest geschikt is voor je product of dienst. Wij nemen jou aan de hand mee gedurende de hele samenwerking en kunnen wanneer nodig ook de content verzorgen.

Conversie & Brand Awareness

AIDA een van de bekendste funnels: Attention, Interest, Desire en Action. Wij gaan concepten bedenken en uitwerken om jouw merk te laten exploderen. Jouw merk moet opvallen bij het gewenste publiek dat vervolgens over gaat tot een actie; AANKOOP of CONTACT VERZOEK! Door A/B testen toe te passen en het gedrag van gebruikers te monitoren kunnen wij jouw merk steeds gerichter targetten!

Merken waarvoor wij werken

Testimonials

Velen gingen jou
voor.

Dentalteamturkey
”Perfecte samenwerking top service
De contact loop goed altijd bereikbaar en overal hebben ze een oplossing voor .
Zeer tevreden met ze”
Gulperi

Owner, Dentalteamturkey

Proficientgroep
”Fijne communicatie en leveren goede input!”
Rachid

Eigenaar, Proficientgroep

Hofkliniek
”Met een bezoekers stijging van meer dan 100% zijn wij enorm tevreden. We kijken uit naar de toekomst samen met HiRank”
Nora

Accountmanager, Hofkliniek

GROEI

Adverteer je nog niet op social media?
Laten we dan niet
langer wachten.

Met ons krachtige netwerk en grote dosis aan kennis zijn wij de partij op jouw hierbij te helpen.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.