Dark

Light

Dark

Light

Scroll to top

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing. 👑

Social media marketing is niet meer weg te denken uit het takenpakket van een online marketeer. Waar social media in het verleden voornamelijk door particulieren werd gebruikt, trekken alle social media kanalen inmiddels ook zakelijke gebruikers aan. De mogelijkheden voor zakelijke gebruikers worden voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd, en daar kun jij als bedrijf van profiteren.

Onze Social Media experts helpen jou op de volgende platforms:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Twitter
  • TikTok

De voordelen van Social Media marketing 

Social media kanalen zijn laagdrempelig en kunnen ingezet worden tijdens elke fase in de customer journey. Hiernaast is social media ook een onderdeel van de klantenservice geworden. Klanten willen namelijk steeds vaker snel en op verschillende manieren contact kunnen maken met bedrijven. Voor ondernemers en analisten bieden social media kanalen realtime statistieken. Deze statistieken maken onder andere duidelijk welke publicaties het beste in de smaak van jouw doelgroep vallen, op welke tijdstippen en dagen je het beste kunt posten en wat voor soort content de meeste interacties trekt.

Adverteren op Social Media voor een groter bereik

Adverteren op Social Media levert in de meeste gevallen een groter bereik op, maar niet als je de advertenties niet goed in elkaar knutselt. De advertentie moet ervoor zorgen dat mensen actie ondernemen. Zowel de visuele content als de tekst in de advertentie moet aansporen en enthousiasmeren. Leveren de advertenties geen leads op, dan is de kans groot dat de afbeelding of video de aandacht niet grijpt. Als troef gebruiken wij lead magneten als wij aan de slag gaan met de Social Media marketing voor jouw bedrijf. Zo zorgen wij op een creatieve manier dat er nieuwe leads worden aangetrokken. 

Verschillende soorten content voor Social Media marketing

Om te kunnen adverteren op social media kanalen kun je gebruik maken van verschillende soorten content. Denk bijvoorbeeld aan een GIF, afbeeldingen en video’s. Het is inmiddels mogelijk om deze soorten content interactief te maken, wat de advertenties interessanter maakt voor een potentiële klant. Hiernaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld enquêtes of polls te maken als advertentiemateriaal. Afhankelijk van jouw doelen zorgen wij voor een effectief en bovenal uniek marketingplan waarmee je de concurrent een stap voor bent. 

Versterk de band met je doelgroep

Social Media marketing kan er snel voor zorgen dat je een betere band met je doelgroep bouwt. Zorg ervoor dat je snel op privéberichten en reacties onder je advertenties reageert. Door actief bezig te zijn met het beheren van je social media kanalen, laat je potentiële klanten en fans zien dat je betrokken bent bij je doelgroep. Je bouwt tegelijkertijd aan een betere vertrouwensband met de doelgroep. Zij zien namelijk dat de social media kanalen actief zijn, en dat betekent vaak dat de ondernemer actief betrokken is bij het bedrijf. 

Merken waarvoor wij werken

GOOGLE RECENSIES

★ ★ ★ ★ ★

Wat onze klanten zeggen over
Social Media uitbesteden

Dentalteamturkey
”Perfecte samenwerking top service
De contact loop goed altijd bereikbaar en overal hebben ze een oplossing voor .
Zeer tevreden met ze”
Gulperi

Owner, Dentalteamturkey

Proficientgroep
”Fijne communicatie en leveren goede input!”
Rachid

Eigenaar, Proficientgroep

Hofkliniek
”Met een bezoekers stijging van meer dan 100% zijn wij enorm tevreden. We kijken uit naar de toekomst samen met HiRank”
Nora

Accountmanager, Hofkliniek

Bekijk statistieken en optimaliseer de advertenties 

De meeste ondernemers adverteren op platformen als LinkedIn, Facebook en Instagram. Toch is het belangrijk om deze kanalen goed onder de loep te nemen. Zo kom je er namelijk achter of jouw doelgroep wel actief is op deze kanalen.  

Een Social Media marketing strategie werkt het beste als jij als bedrijf aanwezig bent op de social media kanalen waar jouw doelgroep al actief is. Zo hoef je niet te zoeken naar de doelgroep, maar kun je direct aan de slag met het maken van social media advertenties die op de korte en lange termijn meer inkomsten kunnen opleveren.

Social Media Uitbesteden

Laat een marketingstrategie ontwikkelingen

Hoe deze inkomsten gegenereerd gaan worden is afhankelijk van de Social Media marketing strategie die je bedenkt. Vind je het lastig om in te schatten wat wel en vooral niet werkt voor jouw doelgroep? Dan is het verstandig om het bedenken van de marketing strategie aan een ander over te laten. Iemand die niet alleen ervaring heeft met het ontwikkelen en uitwerken van een Social Media marketing strategie, maar ook kennis heeft van jouw branche of niche. Zo zorg je er samen met een expert voor dat de strategie in overeenstemming is met de behoefte van jouw doelgroep.
Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van social media marketing? Maak vrijblijvend contact voor meer informatie over een effectieve social media marketing strategie. 

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden.